I Norge er det 50 år siden bailine startede. Det er nu 22 år siden Lisbet Heidum åbnede bailine klinikken i Randers .

Dengang for 22 år siden var det hovedsageligt kvinder, der ønskede hjælp til vægttab og opstramning. I dag, har vi langt over 100 træningsprogrammer både til vægttab og smertelindring.

Bailine er elektrotræning, hvor elektroniske impulser sendes  til musklerne, så disse skiftevis trækker sig sammen og slapper af. Bailines behandlinger er reel fysisk træning af muskulaturen. Behandingerne overbelaster ikke utrænede og svage muskler. Det betyder, at behandlingen er opstrammende og en kickstarter til at komme i gang med en ny og sundere livsstil. Bailine tilbyder kostvejledning i forbindelse med behandlingerne.
Bailine er et godt alternativ til de personer, der har svært ved at finde motivation til at komme i gang med en ny livsstil. Så udover behandlingerne med impulstræning og kost, bruger vi meget tid på mentaltræning som stop slankning og gå ned i vægt.

Bailine tilbyder behandlinger for smertelindring. I bailine behandler vi mange med kroniske lidelser. Kunder med gigtlidelser, fibromyalgi, ryg- og nakkelidelser, delvis lammede muskler, og andre sygdomme i bevægeapparatet. Bailine kan også være hjælp til bedre blodomløb, nervebaneskader og inkontinens. Er man plaget af kroniske smerter i bevægeapparatet, er træning af musklerne vejen frem. Mange af vores kunder har været igennem et træningsforløb, men pga. for svage muskler oplever de, at deres træning er for hård og situationen har været to skridt frem og tre tilbage på sofaen. En start med bailines genoptræning, er en start, der er tilpasset kundens funktionsniveau.

Vi fejrer jubilæet med tilbud i uge 37 og 38.

UGE 37:
10 kropsbehandlinger  KUN 2.700,-

Kom ind og hent et værdibevis til køb af behandlinger

Tirsdag = VIP dag
Dobbelt tid til alle VIP kunder

 

UGE 38 VIP UGE:
10 VIP kropsbehandlinger  KUN 2.200,-*

Book 2 behandlinger og få et værdibevis til en gratis behandling*

Onsdag = VIP dag
Dobbelt tid til alle VIP kunder

*tilbud gælder kun VIP kunder

 

Inden du starter på et forløb hos bailine, tilbyder vi dig en GRATIS og uforpligtende prøvebehandling.

Den gratis prøvetime giver dig helt uforpligtende mulighed for at vurdere bailines behandlinger på din krop.

Hvis bailine er noget for dig, laver vi ved det næste besøg et træningsprogram, der passer til dit behov.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos bailine.

Mange hilsner fra
Dorte Heidum, indehaver
Lisbeth Husum, sygeplejerske