Websitets brug af cookies

Dette website anvender cookies til følgende formål:
• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.

• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og løbende kan forsøge at optimere indholdet i forhold til interessen m.v.

• Sideafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme siden vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.

• Adfærdsbaseret individuelt målrettet information, så vi kan vise dig den nødvendige information, som vi formoder, er mest relevante for dig.

1. Ejeroplysninger
Dette website udbydes af: Scandlife DK. ApS, 8940 Randers SV.

2. Cookies (hvad er?)
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.’

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.6 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du rette henvendelse på info(a)bailine.dk eller 86438400. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vores cookie- og privatlivspolitik er baseret på retningslinjerne og vejledningen fra minecookies.org

 

 

Retningslinier om persondata til kunder:

Generelt
Som led i vores opfyldelse af den indgående aftale mellem dig som kunde og bailine, indsamler vi personoplysninger om dig.

Hvilke personoplysninger indsamles
Vi beder om dine almindelige kontaktoplysninger, når du indgår en aftale med os. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon- og mobiltelefonnummer, e-mail, fødselsdag. Ved udarbejdelse af analyse, måles vægten, fedtprocent, kroppens centimeter.

De personoplysninger, som vi indsamler, bruges til at identificere dig som kunde, samt beregne de målinger der sikre at man kan få en bedre helse. Personoplysninger, som vi indsamler opbevares i vores IT-system og/eller i et fysisk register.

Hvor længe opbevare vi personoplysninger
Opbevaringen af personoplysninger afhænger af, hvor længe din aftale med os løber.

Når du køber behandling hos os, har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil behandlingen er afsluttet og betalt. Under det løbende aftaleforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet vedrørende dig i virksomhed i vores IT-system, hvorefter personoplysningerne arkiveres.

Dine personoplysninger vil som udgangspunkt efter gældende regler blive opbevaret af os i en periode på 5 år. Når personoplysningerne ikke længere er relevante, og vi ikke er forpligtet til at opbevare dem, vil alle personoplysninger vedrørende dig blive slettet.

Hvad bruger vi personoplysninger til
De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med behandling, bruges først og fremmest til almindelig kundeadministration, herunder eksempelvis til opfyldelse af den behandling, du får hos os.

Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af personoplysninger.

Imidlertid kan dine almindelige kontaktoplysninger videregives til kædens hovedkontor, Scandlife DK, såfremt vi har brug for deres hjælp til statistikker eller årsrapport.

Oplysningerne vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Retten til indsigt i dine personoplysninger
Du har som kunde hos os ret til at få vores bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald få adgang til de registrerede personoplysninger.
Du er tillige berettiget  til at anmode og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til os (dataportabilitet). Du er endvidere berettiget til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Retten til sletning af dine personoplysninger
Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af os uden unødig forsinkelse, hvis vi ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger.

Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at såfremt vi i henhold til gældende lovgivning er forpligtet til at opbevare oplysningerne, så kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger i vores IT-system.

Kontakt
Såfremt du ønsker adgang til de oplysninger, der hos os er registreret om dig, skal du rette henvendelse til klinikken eller
Scandlife DK. ApS, 8940 Randers SV. E-mail: info(a)bailine.dk

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Scandlife DK. aps
8940 Randers SV
Telefon: 86 43 84 00, Email: info(a)bailine.dk