bailine Holstebro

Bodil Worm
Kunde referencer
GRATIS
prøvebehandling

Jeg hedder Bodil Worm. Jeg har været i bailine i 3 år og har mødt mange kvinder, som har fået strammet op på deres muskelkorset, fået mere energi og en bedre hverdag med færre smerter. Vi tilbyder individuel kostvejledning med afsæt i hvad du spiser til dagligt. Hos os gør vi meget i kost, ofte med smagsprøver og ugentlige nye madopslag. Maden er lækker, let at lave og af helt almindelige råvarer der er tilgængelige i de allerfleste dagligvarebutikker. Vi behandler både kvinder og mænd – i særskilte kabiner.

 

bailine elektrotræning – smertelindring

Har du ondt i din krop? Lider du af muskelrelaterede sygdomme? Så prøv os. Vi hjælper mange til en hverdag med færre smerter og mere energi. Vi har kunder med mange forskellige diagnoser – gigt – diskos – fibromyalgi – osteoporose (knogleskørhed) – inkontinens – sclerose – kramper – dårligt blodomløb – muskler der skal trænes både før og efter operation af implantater.

 

bailine elektrotræning – vægttab

Vægttab, fladere mave, fastere balder, slankere lår, det behøver ikke bare at være en drøm. Vores toptunede programmer skaber en synlig forskel på din figur.

 

Hvorfor kan elektrotræning hjælpe?

Fordi vores træningsprogrammer øger hver muskel i tykkelse og styrke – stimuleringen af musklen bliver hele tiden gentaget i vores 24 minutters programmer. Du kobler af, og vores elektrotræning klarer din muskelopbygning.

Hos os får du fysisk træning, kostvejledning, inspiration og motivation til at vælge det gode liv. Hver gang du går fra klinikken føler du dig rigtig godt tilpas, kroppen er gennemarbejdet og afspændt – fuld af velvære. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Venlig hilsen
Bodil Worm, bailine i Holstebro

Åbningstider

Mandag (07.30) 08.00-15.00 (18.00)
Tirsdag (07.30) 08.00-18.00 (19.00)
Onsdag (07.30) 08.00-16.00 (17.00)
Torsdag (07.30) 08.00-18.00
Fredag (07.30) 08.00-13.00

Kontaktinfo

Adresse: Vestergade 41
7500 Holstebro
Telefon: 30 28 06 88
Ejer: Bodil Worm
Mail: holstebro@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her