bailine Maribo

Majbritt Hansen
Kunde referencer
GRATIS
prøvebehandling

Jeg hedder Majbritt og jeg er indehaver af bailine i Maribo.

Jeg er uddannet bailine terapeut, og har et indgående kendskab til en sund og virkningsfuld træning af kroppen. Derfor lægger jeg vægt på, at alle der kommer i klinikken, får en professionel rådgivning, og sikrer mig, at de behandlinger man skal igennem, er tilpasset din krop.

 

Kropsbehandling:

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Ansigtsbehandling:

Elektronisk ansigtsbehandling, er hvor vi ved hjælp af vores træningssimulator kan reducere rynker, poser under øjnene og dobbelthager, samt stramme huden i ansigtet op. Bailines ansigtsbehandling giver en  pænere og glattere hud, samt et større velvære. Ansigtsmuskulaturen stimuleres til at sætte  gang i de naturlige processer, og med bailine princippet sker det følsomt og naturligt gennem elektromassage.

 

Smertebehandling:

Vi øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektrobølger, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og resultatet er en kombination af muskelopbygning, fedtforbrænding og hudopstramning
Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Venlig hilsen
Majbritt Hansen, bailine i Maribo

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00-18.00
Tirsdag 08.00-18.00
Onsdag Lukket
Torsdag 08.00-19.00
Fredag Lukket

Kontaktinfo

Adresse: Østergade 49
4930 Maribo
Telefon: 54 76 20 30
Ejer: Majbritt Hansen
Mail: maribo@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her