bailine Tim

Susanne Svendsen
Kunde referencer
GRATIS
prøvebehandling

Mit navn er Susanne Svendsen. Jeg har været i bailine i 9 år, og har mødt mange kvinder gennem årerne som er kommet i bedre form, fået mere energi, en bedre hverdag med mindre smerter og en slankere krop. Jeg er uddannet Akupunktør – Zoneterapeut – Massør – bailineterapeut og har mange års erfaring inden for sundhedssektoren. Erfaring som jeg gør dagligt brug af i mit arbejde i klinikken.

 

bailine´s elektrotræning – smertelindring

Har du en sygdom i dit bevægeapperat og er dine slidte led pakket ind i en dårlig muskelmasse, så kan det sammenlignes med, at sidde på en luftpude uden luft . Vi hjælper mange til en hverdag med mere energi og mindre smerter. Eks. kunder med gigt – discus – fibromyalgi – osteoprose(knogleskørhed), og andre relaterede sygdomme og muskelspændinger i bevægeapparatet.

 

bailine´s elektrotræning – vægttab

Vægttab, fladere mave, fastere balder, slankere lår, det behøver ikke bare at være en drøm. Vores topudstyrede programmer skaber en synlig forskel på din figur .

 

Hvorfor kan elektrotræning hjælpe?

Træningsprogrammerne øger hver muskel i tykkelse og i styrke, da stimuleringen af musklen hele tiden gentages i vores 24 minutters behandlingsprogrammer. Du kobler af og vores elektrotræning klarer din muskelopbygning.

Hos os får du fysisk træning, kostvejledning og motivation til at opnå et bedre velvære. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

bailines smertebehandling er også for mænd.

Venlig hilsen
Susanne Svendsen, bailine i Tim

Åbningstider

Mandag 08.30-18.00
Tirsdag 08.30-17.30
Onsdag 08.00-13.00 - lukket i ulige uger
Torsdag 08.30-17.30 - lukket i ulige uger
Fredag 08.00-12.30

Kontaktinfo

Adresse: Lathyrusvej 9
6980 Tim
Telefon: 97 33 96 60
Ejer: Susanne Svendsen
Mail: tim@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her