Annika har tabt 38 kg.

   Før og efter billeder af Annika

 

Livsglæden er tilbage

Annika Grandt Madsen har tabt 38 kilo og 177 færre cm fordelt på hele kroppen

 

Inden trafikulykken ved en øvelse i Forsvaret den 27. maj 2008 var Annika Grandt Madsen en aktiv kvinde – både i kraft af jobbet men også med sunde motionsvaner i fritiden.

 

Ved ulykken brækkede Annika nakken. Det satte med ét en brat stopper for en ellers meget aktiv tilværelse, som blev erstattet af inaktivitet. Vægtkurven begyndte at stige og de daglige smerter gav anledning til en række smertestillende piller.

 

Annika havde aldrig tidligere været overvægtig, og da hun nåede en max vægt på 104 kilo, valgte hun at få en fedmeoperation. I takt med at vægtkurven gik nedad fik Annika mere og mere løs hud – især på maven.

 

”Gennem en veninde havde jeg hørt om bailine. Og da jeg med egne øjne havde set, hvor godt behandlingerne virkede på hende, tænkte jeg: ’det må være pengene værd’, så jeg tog kontakt til klinikken”, fortæller Annika, der i dag har tabt 38 kilo og hele 177 cm færre cm fordelt på kroppen.

 

”Behandlingerne hjælper ikke kun på at reducere i cm og stramme min løse hud op, behandlingerne giver mig også langt færre smerter i nakke og ryg. Siden jeg startede i bailine har jeg ikke haft behov for at tage smertestillende piller. De 24 minutter på briksen svarer ikke alene til to timers motion, det er også velvære – jeg slapper af og får fornyet energi”, slutter Annika Grandt Madsen, der er gået fra et BMI på 37 til 24 – og dermed normalvægtig – men vigtigst af alt:

Annika har fået livsglæden tilbage.