Behandling af gigt

Den mest udbredte kroniske sygdom

Der er rigtig mange danskere, der lider af gigt. Over 700.000 danskere menes at være berørt af sygdommen, og det gør den til den mest udbredte, kroniske sygdom i Danmark.

Gigtsygdommenes rammer forskelligt, og dens karakter og skala varierer meget fra person til person. Men der vil i mange tilfælde være tale om smerter, træthed, stive led og nedsat funktionsevne i knogler, muskler, sener og led.

Der findes ingen helbredelse, men flere forskellige behandlingsmuligheder, der kan gøre sygdommen lettere at leve med. Det gælder blandt andet Bailines elektrotræning.

 

Styrker musklerne

Hos Bailine behandler vi kvinder med blandt andet gigt, fibromyalgi, knogleskørhed og andre sygdomme i bevægeapparatet, ved at give dem en mulighed for at træne kroppens muskler. Trænede muskler kan være med til at mindske træthed og smerter og øge energiniveauet. På den måde får du en større bevægelighed og følelse af livskvalitet.

Vi arbejder med træning af musklerne ved hjælp af programmer, hvor elektroder sender impulser til musklerne, der reagerer ved at trække sig sammen, og det øger blodgennemstrømningen.

Hele kroppen kommer op i et ”gear”, der træner musklerne og forbrænder fedtet, alt i mens du slapper af i en privat kabine. Du har altid en personlig, fast terapeut tilknyttet, som har en specifik viden inden for belastning og træning af muskler med elektroder.

 

Er Bailine for mig?

Vores erfaring fortæller, at netop kvinder med sygdomme i bevægeapparatet, kan have udbytte af vores behandlinger. De foregår liggende og belaster ikke svage muskler, da træningsaktiviteten tilpasses funktionsniveauet. Så snyd ikke dig selv for at prøve en gratis behandling, som træner dine muskler, uden du selv behøver at bevæge dig.