Behandlinger giver overskud i hverdagen
og masser af velvære

Hos bailine er personlig service nøglen til velvære og et succesfuldt vægttab. Hver dag går der mange gennem dørene i klinikkerne, og de skal alle føle, at klinikkerne bidrager med noget ekstra til deres liv ud over vægttab.

 

Hos bailine er velvære den personlige rejse. Vi hjælper kvinder med at sætte et mål for, hvordan de gerne vil se ud, men vi lader det ikke være op til kvinderne selv at nå målet. bailine terapeuterne, er med på hele rejsen. De er den moralske støtte, når udviklingen ind imellem står stille. Vi har individuelle behandlinger, og vi inspirerer vores kunder til at prøve nye ting omkring kost og motion. Hos bailine er velvære individuel behandling og fælles motivation. Det giver resultater, succes og overskud – og dét er velvære.

I over 20 år har bailine arbejdet professionelt med vægttab ved hjælp af elektrodebehandling og velvære. Klinikkerne er indrettet med separate terapi rum. bailine er behandling og varieret træning med elektroder og et frirum fra en travl en hverdag med mange forventninger og krav at leve op til. I kabinerne kan kvinder kan få lov til at være sig selv og  tænke på sig selv i den halve time en behandling varer.

bailine kunderne er ikke i tvivl om, hvad de får ud af behandlingerne. Klinikkernes tilbagemeldinger beskriver kvinder, der får ny energi, selvtillid og overskud til andre. Besøget i klinikkerne bliver beskrevet som dejligt afslappende, god service, hyggeligt, kompetente terapeuter – samt spænding, når der skal måles og vejes.

-Hele vores idé tager udgangspunkt i den positive energi – helt bogstaveligt med elektrodebehandlingerne – og i overført betydning i forhold til vaner og tanker. I forbindelse med behandlinger lægger vi vægt på at arbejde positivt. Vi oplever ind imellem, at en kunde har været i motionscenter uden at kunne få has på det sidste fedt på baller og lår, og som et sidste forsøg kommer hun så til bailine, hvorefter vi rent faktisk får strammet muskulaturen yderligere. Vi ved, at bailine er effektiv træning af individuelle muskelgrupper på forskellige dele af kroppen, så vores elektrodebehandlinger giver vitterlig ny energi og velvære.

 

bailine er for alle kvinder – også de kvinder, der ikke har mulighed for – eller kræfter til – at gå i motionscenter.

 

-Vores behandlinger foregår liggende, og det er skånsommere, da bailine ikke belaster kroppen så hårdt som træning i et fitnesscenter – udbyttet er dog det samme. Undersøgelser fra Akershus Universitetshospital i Norge viser, at bailine, ikke kun kan bruges til slankning, men også vedligeholder og opbygger muskler samt virker lindrende for smerter.

Hos bailine er velvære et spørgsmål om at have fokus på de rigtige mål. bailine arbejder mindre med vægttab i kilo og i langt højere grad med tab i centimeter. Det skyldes, at fedt fylder fire gange så meget som muskler. Og ved at måle centimeter over hele kroppen er det muligt at måle, om der sker noget på de ønskede punkter på kroppen.

 

Gratis prøvebehandling

– Vi ved godt, at ikke alle kender bailine, og derfor får alle kunder også tilbudt en gratis prøvebehandling, inden de beslutter, om de vil købe behandlinger. bailine er hjælp til selvhjælp, der skal holde hele livet, og bailine sætter en ære i, at det skal lykkes.

 

 

 

 

TIL TOPPEN ?