Ansigtsbehandling

Elektronisk ansigtsbehandling, hvor vi ved hjælp af vores træningssimulator kan reducere rynker, poser under øjnene og dobbelthager, samt stramme huden i ansigtet op.

Opstramning og udglatning af rynker

Ansigtsbehandling giver en pænere og glattere hud, samt et større velvære.

Ansigtsmuskulaturen stimuleres til at sætte gang i de naturlige processer, og med bailine´s ansigtsbehandling sker det følsomt og naturligt gennem elektromassage.

Vi ser ældre ud, fordi ansigtsmusklerne bliver løsere med tiden.

Det er tyngdekraften, der er skyld i denne proces, der forårsager, at ansigtsmuskler strækkes og gradvist bliver mere afslappet. Huden gør det samme, og det får os til at se ældre ud.

Træn ansigtsmuskler med svage elektroniske impulser
Ved hjælp af elektronisk ansigtsbehandling, bliver musklerne i ansigtet kortere, muskler øger i størrelse og porer og rynker fyldes op. Således vil huden være fastere og rynkerne blive mindre. Træning af musklerne øger blodcirkulationen i ansigtet, hvilket gør, at huden vil se frisk og lækker ud.

Alle vores kunder ser, at huden forandrer sig efter et par behandlinger, og nogle ser store ændringer, afhængigt af alder og udgangspunktet. Vi opfordrer også vores kunder til selv at tage før og efter billeder.