Bailine Imotion – Træning med modstand  

 

Bailine Imotion – Træning med modstand – blev udviklet fordi mange troede at Bailine var for de dovne, som ikke var så interesseret i at træne på egen hånd. Det er forkert, akkurat som alle andre træningssteder har vi kunder som aldrig føler sig trætte og som vil have flere udfordringer.

Bailine Imotion er som alt anden træning men har stærkere effekt. Udgangspunktet er det samme, men her får du i tillæg impulser udefra som arbejder i modstand og utakt med dine egne muskler, svært uligt hvad du sandsynligvis er kendt med fra før. Dermed oplever du en træning, som er meget hårdere. Træningen bliver også mere varieret, og chancen for at blive mindre motiveret er væsentlig større.

Du træner alene, med vejledning og opfølgning fra en Bailine terapeut, som også motiverer dig og hjælper dig med kostvejledning.

Alle kan træne med Bailine Imotion, og selv vælge hvor hårdt det skal være. De fleste af kunderne kommer fra andre træningscentre, og er kendt med step, cykling og hårde aerobic-timer. Det er en fordel, men ikke nødvendig. Er du i god form, men ønsker en anden form for træning, så kan Bailine Imotion være noget for dig!

Udstyr:
Du behøver træningstøj (sportstop og tights), træningssko, vandflaske og håndklæde til de fleste af øvelserne.

Bailine garanti: Du kan få en skriftlig garanti og pengene tilbage hvis du ikke opnår de mål vi er blevet enige om!*

Bailine Imotion tilbydes i de fleste af klinikkerne (se symbolet). Kontakt klinikken for en gratis prøvetime!

 

*garantibestemmelserne skal overholdes (betingelserne fremgår i klinikken).