bailine og vægttab

Grunden til, at mange der taber sig, tager på igen er ofte, at de har tabt muskelmasse og ikke fedt. Vi kan henvise til et forskningsprojekt, som har vist, at utrænede muskler kan miste op til 41% af muskelmassen under et vægttab. Med lidt træning vil de tabe 32% af muskelmassen (ref. artikel af professor Strømme, Norges Idrettshøgskole, i tidsskrift for Norsk Legeforening.

Brug af elektrotræning før og under en slankekur, vil både opbygge og vedligeholde muskelmassen under et vægttab. Selvom muskelmassen øges, mindskes  kropsmålene og kroppen bliver synligt slankere, fordi 1 kg fedt optager ca. 4 gange så meget plads som 1 kg. muskler. En person med utrænet, svag og overvægtig krop, der slanker sig ved at indtage en mager kost, vil let tabe meget muskelmasse, som vedkommende sandsynligvis ikke har haft for meget af i forvejen.

I bailine vurderer vi træningssimulatorerne til også at være en effektiv motivation til kvinder, som ikke har stor lyst til at træne. Vores interne undersøgelser viser, at kvinder der kommer hos bailine ofte bliver motiveret til at blive mere fysisk aktive. Vi er ikke uenige med dem, der påpeger, at det er mere effektiv træning at løbe en tur, end det er at træne med bailine. Men erfaring viser, at det er noget mange mennesker ikke får gjort. Vi ser derfor bailine som et godt tilbud til de mennesker, som af en eller ande grund ikke kan / eller ønsker at komme i et fitnesscenter eller løbe en tur. bailine har mange tilfredse kunder verden over.