bailinegarantien

En vigtig ting ved bailine-programmet er, at vi på forhånd fortæller dig, hvilke resultater du kan opnå. Hvis du beder om det, giver vi dig også en skriftlig garanti for, at resultatet af behandlingen stemmer med det, vi i fællesskab er kommet frem til.

 

Kriterier der skal opfyldes:

  1. Du skal på forhånd bede om at få  en skriftlig garanti. Det er ikke alle forhold, der berettiger til garanti.
  2. Garantien gælder kun for første-gangskunder og før de 20 første, fortløbende behandlinger.
  3. Garantien forudsætter, at du skal have minimum 10 behandlinger,  og at disse behandlinger gennemføres indenfor 5 uger, det vil sige  2 gange om ugen. De næste behandlinger kan gives en gang om ugen.
  4. Vi giver ikke garanti til personer, der er undervægtige eller har en korrekt BMI (19-24.9)
  5. Det forudsættes, at du ikke indtager medicin, der fører til for lavt stofskifte, da det vil påvirke både reduktion af centimeter og vægttab.
  6. Det er også en forudsætning, at du ikke tager på i behandlingsperioden. Vi anser det som helt usandsynligt, at en rask person med vores kostvejledning vil tage på i vægt i løbet af 5 uger.
  7. En anden forudsætning er, at du ikke har været på en ”hård slankekur”, før du startede med bailine-metoden, for så kan dette føre til en vægtøgning på grund af en forkert slankemetode.

 

Hvis du ikke opnår de garanterede resultater, koster behandlingen dig ikke noget, du får pengene tilbage. Du skal overholde din del af garantien og ikke stoppe med behandlingen.

Bortset fra centimetermål, kilo- og tab af fedt, der altid kan variere, vil det bedste resultat vise sig, når du kan gå en eller flere tøjstørrelser ned. Mange bailinekunder oplever dette. Måske er du ikke blandt dem, der behøver reduktion, men derimod øgning af f.eks. bustemålet og reduktion af taljemålet. Sammenlagt kan resultatet på papiret blive lig 0, selv om det tydeligt kan ses på figuren. Nogen har også nærmest en perfekt figur. bailine kan ikke garantere dem noget, men de får behandlinger, fordi de ønsker at beholde figuren og holde huden ungdommelig og fast.