bailines elektroniske træning øger stofskiftet

Omkring halvdelen af omsætningen af energi foregår i musklerne. Den anden halvdel bruges til biokemiske ændringer i cellerne og til transport af næringsstoffer i kroppen. En teori går ud på, at ”cellepumperne”, der sender natrium og kalium gennem cellemembranerne i milliarder af celler, kan øge aktiviteten, hvis de tilføres elektronisk ladede ioner.

En anden ”hemmelighed” ved effektiv motion for vægtkontrol er at bruge  elektronisk træning til at opnå maksimale setpunktsforandringer.

Rigtig udført træning vil som regel øge musklernes størrelse, specielt hvis du har været inaktiv. Denne øgning af muskelmasse kan opveje reduktionen af fedt, og kropsvægten kan faktisk forandre sig meget lidt i de første stadier.

Der findes en række gode argumenter for at motionere med elektrotræning. Særlig vigtig er det faktum, at alle former for træning har betydning for at reducere setpunktet. Den øger også stofskifterytmen, bevarer muskelmassen, øger mængden af enzymer, der forbrænder fedt, forandrer kropskemien og giver dig oven i købet en god følelse.