bailine Ålbæk / Skagen

Marianne Jørgensen
Kunde referencer
Prøvebehandling

Jeg hedder Marianne og er indehaver af bailine Ålbæk/Skagen. Som uddannet bailineterapeut, sygeplejerske og kostvejleder, ligger jeg vægt på at give dig en individuel behandling og rådgivning, så du kan få en bedre og sundere hverdag.

Bailine er elektronisk muskel stimulation, der slanker, former, styrker, lindrer, afstresser og giver dig fornyet energi og velvære i kroppen. Mangler du derfor hjælp til vægttab, opstramning, smertebehandling af muskelrelaterede sygdomme – gigt, diskos, fibromyalgi , knogleskørhed, inkontinens, sklerose… så sammensætter jeg behandlingen der kan hjælpe dig.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Venlig hilsen Marianne Jørgensen
Bailine Ålbæk/Skagen

 

Kropsbehandling:

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Smertebehandling:

Vi øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektroterapi, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og det giver mere styrke i musklerne.

Åbningstider

Mandag 8.00-17.00
Tirsdag 8.00-17.00
Onsdag 8.00-17.00
Torsdag 8.00-17.00
Fredag Lukket
1. lørdag i måneden 8.00-12.00

Kontaktinfo

Adresse: Skagensvej 51
9982 Ålbæk
Telefon: 61749982
Ejer: Marianne Jørgensen
Mail: skagen(at)bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Vægttab
Ansigtsbehandling
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her