bailine Esbjerg

Lillian Thomsen
Kunde referencer
GRATIS
prøvebehandling

Velkommen til bailine i Esbjerg.

I klinikken hjælper vi dig til en sundere livsstil og til at blive den bedste version af dig selv. bailine er træning der slanker, former, styrker, lindrer, afstresser og giver dig ny energi. Vi kan hjælpe dig med både vægttab og smertelindring.

Hos os kan forvente en helt individuel rådgivning – og sammen med dig finder vi frem til netop den sunde kost & træning, der passer lige ind i din hverdag. I klinikken arbejder ud fra 3 principper:

 

Kostvejledning

For at opnå et varigt vægttab er det vigtigt, du lærer at spise den helt rigtige mængde mad og samtidig lærer, hvordan sammensætningen af hhv. kulhydrater, protein og fedtstoffer skal se ud for netop dig. Med den rigtige kost, er du i stand til at opretholde et stabilt blodsukker og give din krop de bedste forudsætninger for at fungere optimalt og kvitterer med masser af energi & overskud.

 

Motivation

Vaneændring er meget vigtigt for at opnå netop det resultat, du ønsker dig. Vores vægt er et produkt at vores vaner – derfor er mental træning meget vigtigt for os. Vi hjælper dig med at ændre vaner og motiverer dig til få gang i nye sundere vaner. Hvis vi ikke får hovedet med i processen, så kan vi ikke lave et varigt resultat.

 

Motion

Træning med vores elektroder er muskeltræning, der øger hver muskel i tykkelse og styrke – og dermed sætter gang fedtforbrændingen. Større muskelmasse = større fedtforbrænding, bedre kropsholdning og stærkere muskulatur. Ud fra vores gennemarbejdede figuranalyse finder vi programmet, der passer til lige netop dig. Træningen styrker & former lige der, hvor du har størst behov for det. Vi hjælper dig også gerne i gang med forskellige øvelser & træning, der kan hjælpe dig på vej til mere smidighed og bedre velvære.

 

Så uanset om du mangler hjælp til vægttab – opstramning, fladere mave, fastere balder, slankere lår eller smertelindring af muskelrelatere sygdomme – gigt, diskos, fibromyalgi, knogleskørhed, inkontinens, sclerose så har vi programmet, der kan hjælpe dig. Vores mange års ekspertise er din garanti for resultat!

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Kærlig hilsen Lillian, Lone, Mette & Camilla,
bailine Esbjerg

Åbningstider

Mandag08.30-18.00
Tirsdag08.30-16.00
Onsdag10.00-16.00
Torsdag10.00-18.00
Fredag08.30-14.00

Kontaktinfo

Adresse:Danmarksgade 41, 1. sal
6700 Esbjerg
Telefon:76 94 50 90
Ejer:Lillian Thomsen
Mail:esbjerg(at)bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Ansigtsbehandling
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her