bailine Herning

Solveig Jakobsen
Kunde referencer
Prøvebehandling

 

Velkommen til bailine i Herning

Jeg hedder Solveig Jakobsen og er indehaver af bailine i Herning.

Som bailine-terapeut har jeg et indgående kendskab til en sund og virkningsfuld træning af kroppen. Derfor lægger jeg vægt på, at alle der kommer i klinikken, får en professionel rådgivning og sikrer mig, at de behandlinger du skal i gennem, er tilpasset din krop.

Det kan være svært at komme i gang, hvis man ikke er vant til at træne. Men bailine kan hjælpe til en god start på et sundere liv
Ved at begynde, at træne dine muskler kan du forbedre dine muligheder for et hurtigere vægttab, få en bedre blodcirkulation og færre smerter.

 

Kropsbehandling

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Smertebehandling

Vi øger kroppens muskel-aktivitet ved hjælp af elektronisk muskelstimulation, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og resultatet er en kombination af muskelopbygning, fedtforbrænding og hudopstramning.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Kærlig hilsen
Solveig Jakobsen,
bailine i Herning

Åbningstider

Mandag 07.30-16.30
Tirsdag 07.30-18.00
Onsdag Åbent efter aftale
Torsdag 07.30-18.00
Fredag Lukket

Kontaktinfo

Adresse: Bredgade 17, 1.sal
7400 Herning
Telefon: 97 21 71 05
Ejer: Solveig Jakobsen
Mail: herning@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her