bailine Holstebro

Bodil Worm
Kunde referencer
Prøvebehandling

bailine elektrotræning træner og opbygger dine muskler på en skånsom måde, imens du ligger og slapper af – nemt og behageligt ?

Elektrotræning stimulere musklernes egne bevægelser og er ikke hårdt eller svedigt ?

Bailines elektrotræning “vækker” dine muskler og kan give dig motivation til at blive mere aktiv – delvis fordi du bliver mere bevidst om musklerne i hele kroppen. Du kan selv bestemme, hvor på kroppen du vil arbejde mest – uanset om det er ryg, skulder, mave, bagdel, lår eller arme.
Det er bare at komme i gang 🙂

Kontakt mig i klinikken eller på tlf. 30 28 06 88 og få den første behandling helt gratis, inden du beslutter dig.

 

Jeg hedder Bodil Worm. Jeg har været i bailine i 6 år og har mødt mange kvinder, som har fået strammet op på deres muskelkorset, fået mere energi og en bedre hverdag med færre smerter. Jeg tilbyder individuel kostvejledning med afsæt i hvad du spiser til dagligt. Jeg gør meget i kost, ofte med smagsprøver og ugentlige nye madopslag. Maden er lækker, let at lave og af helt almindelige råvarer der er tilgængelige i de allerfleste dagligvarebutikker. Jeg behandler både kvinder og mænd – i særskilte kabiner.

 

bailine elektrotræning – smertelindring

Har du ondt i din krop? Lider du af muskelrelaterede sygdomme? Så prøv bailine. Jeg hjælper mange til en hverdag med færre smerter og mere energi. Jeg har kunder med mange forskellige diagnoser – gigt – diskos – fibromyalgi – osteoporose (knogleskørhed) – inkontinens – sclerose – kramper – dårligt blodomløb – muskler der skal trænes både før og efter operation af implantater.

 

bailine elektrotræning – vægttab

Vægttab, fladere mave, fastere balder, slankere lår, det behøver ikke bare at være en drøm. Bailines toptunede programmer skaber en synlig forskel på din figur.

 

Hvorfor kan elektrotræning hjælpe?

Fordi bailines træningsprogrammer øger hver muskel i tykkelse og styrke – stimuleringen af musklen bliver hele tiden gentaget i vores 24 minutters programmer. Du kobler af, og vores elektrotræning klarer din muskelopbygning.

Hos bailine får du fysisk træning, kostvejledning, inspiration og motivation til at vælge det gode liv. Hver gang du går fra klinikken føler du dig rigtig godt tilpas, kroppen er gennemarbejdet og afspændt – fuld af velvære. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Venlig hilsen
Bodil Worm, bailine i Holstebro

 

Åbningstider

Mandag 08.00-14.00
Tirsdag 12.00-18.00
Onsdag 08.00-14.00
Torsdag 12.00-18.00
Fredag Lukket

Kontaktinfo

Adresse: Vestergade 41
7500 Holstebro
Telefon: 30 28 06 88
Ejer: Bodil Worm
Mail: holstebro(at)bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her