bailine Holstebro

Bodil Worm
Kunde referencer
GRATIS
prøvebehandling

Det er så dejligt at være igang igen, efter en lang nedluknings periode.
Trænger du også til få styrket og trænet dine muskler, og få smidt lidt af det, der måske har sat sig de forkerte steder de sidste par måneder?

Når du køber 5 behandlinger i maj måned, forærer jeg dig 2 GRATIS behandlinger – så du får 7 behandlinger i alt, til 5 behandlingers pris.

Til dig der aldrig har prøvet bailine:
Du får den første gang helt GRATIS, inden du beslutter dig for et forløb.

Du kan aftale tid på tlf. 30 28 06 88

Venlige hilsner Bodil Worm

Jeg hedder Bodil Worm. Jeg har været i bailine i 5 år og har mødt mange kvinder, som har fået strammet op på deres muskelkorset, fået mere energi og en bedre hverdag med færre smerter. Jeg tilbyder individuel kostvejledning med afsæt i hvad du spiser til dagligt. Jeg gør meget i kost, ofte med smagsprøver og ugentlige nye madopslag. Maden er lækker, let at lave og af helt almindelige råvarer der er tilgængelige i de allerfleste dagligvarebutikker. Jeg behandler både kvinder og mænd – i særskilte kabiner.

 

bailine elektrotræning – smertelindring

Har du ondt i din krop? Lider du af muskelrelaterede sygdomme? Så prøv bailine. Jeg hjælper mange til en hverdag med færre smerter og mere energi. Jeg har kunder med mange forskellige diagnoser – gigt – diskos – fibromyalgi – osteoporose (knogleskørhed) – inkontinens – sclerose – kramper – dårligt blodomløb – muskler der skal trænes både før og efter operation af implantater.

 

bailine elektrotræning – vægttab

Vægttab, fladere mave, fastere balder, slankere lår, det behøver ikke bare at være en drøm. Bailines toptunede programmer skaber en synlig forskel på din figur.

 

Hvorfor kan elektrotræning hjælpe?

Fordi bailines træningsprogrammer øger hver muskel i tykkelse og styrke – stimuleringen af musklen bliver hele tiden gentaget i vores 24 minutters programmer. Du kobler af, og vores elektrotræning klarer din muskelopbygning.

Hos bailine får du fysisk træning, kostvejledning, inspiration og motivation til at vælge det gode liv. Hver gang du går fra klinikken føler du dig rigtig godt tilpas, kroppen er gennemarbejdet og afspændt – fuld af velvære. Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

Venlig hilsen
Bodil Worm, bailine i Holstebro

Åbningstider

Mandag08.00-15.00
Tirsdag12.00-18.15
Onsdag08.00-15.00
Torsdag12.00-18.15
FredagLukket

Kontaktinfo

Adresse:Vestergade 41
7500 Holstebro
Telefon:30 28 06 88
Ejer:Bodil Worm
Mail:holstebro(at)bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her