bailine Odense SV

Camilla Aarup
Kunde referencer
Prøvebehandling

bailine elektrotræning træner og opbygger dine muskler på en skånsom måde, imens du ligger og slapper af – nemt og behageligt ?

Elektrotræning stimulere musklernes egne bevægelser og er ikke hårdt eller svedigt ?

 

Velkommen til bailine i Odense:

I klinikken hjælper vi dig til en sundere livsstil og til at blive den bedste version af dig selv.

Bailine er træning der slanker, former, styrker, lindrer, afstresser og giver dig ny energi. Vi kan hjælpe dig med både vægttab og smertelindring. Så uanset om du mangler hjælp til vægttab – opstramning, fladere mave, fastere balder, slankere lår eller smertelindring af muskelrelatere sygdomme – gigt, diskos, fibromyalgi, knogleskørhed, inkontinens, sklerose så har vi programmet, der kan hjælpe dig.

 

Kropsbehandling:

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være Bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Smertebehandling:

Har du en sygdom i dit bevægeapperat og er dine slidte led pakket ind i en dårlig muskelmasse.? Så er Bailine smertebehandling optimal til dig. Vi hjælper mange til en hverdag med færre smerter og mere energi. Vi øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektroterapi, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og det giver mere styrke i musklerne.

 

 

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken
Kærlig hilsen
Camilla Aarup Petersen

Åbningstider

Mandag 09.00-19.00
Tirsdag 09.00-16.00
Onsdag 09.00-16.00
Torsdag 09.00-19.00
Fredag Efter aftale

Kontaktinfo

Adresse: Faaborgvej 4
5250 Odense SV
Telefon: 66 127 128
Ejer: Camilla Aarup
Mail: odensesv@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her