bailine Svendborg

Margrethe Petersen
Kunde referencer
Prøvebehandling

 

 

Jeg hedder Margrethe Petersen og det er mig du møder i klinikken 🙂

bailine elektrotræning træner og opbygger dine muskler på en skånsom måde, imens du ligger og slapper af – nemt og behageligt ?

Elektrotræning stimulere musklernes egne bevægelser og er ikke hårdt eller svedigt ?

 

 

Jeg er uddannet bailine terapeut og social- og sundhedsassistent, med 18 års erfaring indenfor sundhedssektoren. Erfaring, som jeg vil gøre brug af i mit daglige arbejde i klinikken.

De seneste år har jeg arbejdet som lægeeksamineret fodplejer ved siden af mit arbejde i sundhedssektoren.

 

Hvad er bailine?

Bailine er elektroterapi (elektronisk muskelstimulerende træning), der stimulerer træning af musklerne.

 

Hvordan virker elektronisk muskelstimulerende træning?

Behandlingerne øger aktiviteten til de fedtreducerende enzymer, træner kroppens muskler og strammer huden op. Vores elektroniske programmer og de små elektroniske impulser, muliggør træning efter behov. Vores simulatorer består af 16 elektroder, der placeres på kroppens muskler.

 

bailine og vægttab

Elektrotrænig opbygger muskelmassen under et vægttab. I kraft af at muskelmassen øges, mindskes kropsmålene og kroppen fremstår slankere. Et kilo fedt optager ca. fire gange så meget plads som et kilo muskler.

Ud fra vores interne undersøgelser kan vi konstatere, at træningssimulatorerne øger motivationen til styrketræning og fysisk aktivitet. Vi bestrider dog ikke, at løbeture er mere effektive end Bailine, men vores erfaring tyder på, at det ikke er alle, der får samlet motivation og lyst til netop at løbe en tur eller styrketræne i et fitnesscenter. Vi ser derfor Bailine som et godt tilbud til disse personer.

 

Smertelindring

Bailine behandlingen øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektroterapi. Behandlingen øger muskelmassen og derved styrker musklerne. Smerter opstår tit og ofte pga svækkede muskler.

 

Kontakt klinikken på tlf. 71 72 00 60 eller book online. Har du endnu ikke fået behandling hos bailine, tilbyder jeg en prøvebehandling.
Jeg glæder mig til at se dig 🙂

Kærlig hilsen
Margrethe

Åbningstider

Mandag 08.00-18.00
Tirsdag 08.00-18.00
Onsdag 08.00-18.00
Torsdag 08.00-18.00
Fredag Åben efter aftale

Kontaktinfo

Adresse: Tvedvej 200a
5700 Svendborg
Telefon: 71 72 00 60
Ejer: Margrethe Petersen
Mail: svendborg@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Vægttab
Smertelindring
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her