bailine Svendborg

Linda Koornneef
Kunde referencer
GRATIS
prøvebehandling

Jeg hedder Linda og jeg er indehaver af bailine i Svendborg.

Jeg er uddannet bailine terapeut, og har et indgående kendskab til en sund og virkningsfuld træning af kroppen. Derfor lægger jeg vægt på, at alle der kommer i klinikken, får en professionel rådgivning, og sikrer mig, at de behandlinger man skal igennem, er tilpasset din krop.

 

Kropsbehandling:

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Ansigtsbehandling:

Elektronisk ansigtsbehandling, hvor vi ved hjælp af vores træningssimulator kan reducere rynker, poser under øjnene og dobbelthager, samt stramme huden i ansigtet op. Bailine ansigtsbehandling giver en  pænere og glattere hud, samt et større velvære. Ansigtsmuskulaturen stimuleres til at sætte  gang i de naturlige processer, og med bailine princippet sker det følsomt og naturligt gennem eletromassage.

 

Smertebehandling:

Vi øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektrobølger, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og resultatet er en kombination af muskelopbygning, fedtforbrænding og hudopstramning.

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Venlig hilsen
Linda Jagd Koornneef, bailine i Svendborg

Åbningstider

Mandag09.00-18.00
Tirsdag09.00-18.00
OnsdagLukket
Torsdag09.00-18.00
Fredag09.00-16.00

Kontaktinfo

Adresse:Klosterplads 10
5700 Svendborg
Telefon:62 20 10 81
Ejer:Linda Koornneef
Mail:svendborg(at)bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Ansigtsbehandling
Smertelindring
Infrarød sauna
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her