bailine Viborg

Astrid Løntoft Nepper
Kunde referencer
Prøvebehandling

Du kan booke tid til 
en behandling / prøvebehandling ved at klikke HER

 

 

Jeg hedder Astrid og er ny indehaver af bailine Viborg. Som uddannet bailineterapeut står jeg klar til at tilbyde dig individuel rådgivning om sundere livsstil, kostvejledning og træning (elektronisk muskel stimulation). I klinikken udfører vi de velkendte bailine-kropsbehandlinger med fokus på f.eks. vægttab eller smertelindring, men vi hjælper også rigtigt gerne med ansigtsbehandlinger – både som opstramning og/eller genoptræning.

 

Kropsbehandling

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Ansigtsbehandling

Elektronisk ansigtsbehandling, hvor vi ved hjælp af vores træningssimulator kan reducere rynker, poser under øjnene og dobbelthager, samt opstramme huden i ansigtet. Bailines ansigtsbehandling giver en  pænere og glattere hud, samt et større velvære. Ansigtsmuskulaturen stimuleres til at sætte  gang i de naturlige processer, og med bailine princippet sker det følsomt og naturligt gennem eletromassage

 

Smertebehandling

Vi øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektroterapi, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og det giver mere styrke i musklerne.

 

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Venlig hilsen
Astrid Nepper
Bailine Viborg

 

Åbningstider

Mandag 8.30-17.00
Tirsdag 8.30-17.00
Onsdag Lukket
Torsdag 8.30-17.00
Fredag 8.30-13.00

Kontaktinfo

Adresse: Gammel Århusvej 19
8800 Viborg
Telefon: 29848741
Ejer: Astrid Løntoft Nepper
Mail: viborg@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Vægttab
Ansigtsbehandling
Smertelindring
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her