Annika har tabt 38 kg

 

Som født på ny 🙂

Et vægttab på 38 kilo og 177 færre cm fordelt på hele kroppen har givet
Annika Grandt Madsen livsglæden tilbage.

 

Den 27. maj 2008 er en dato, som Annika Grandt Madsen aldrig vil glemme. En trafikulykke ved en øvelse i forsvaret ændrede med ét hendes ellers aktive liv.

”Inden ulykken var jeg en aktiv pige, som spillede fodbold og gik til styrketræning. Men ulykken betød desværre, at jeg brækkede nakken”, fortæller Annika, som med ét fik et inaktivt liv.

Alene i den periode, hvor Annika gik med nakkekrave, tog hun 10-12 kilo på, men kiloene fortsatte – og en dag havde den tidligere slanke pige taget 38 kilo på.

Ikke nok med at Annika skulle leve med daglige smerter i nakke og ryg, så skulle hun også acceptere, at hun ikke længere kunne dyrke motion på samme plan som før ulykken.

Annika – som aldrig tidligere havde været overvægtig – havde det også svært med hendes nye spejlbillede. ”Da jeg nåede min max vægt vejede jeg 104 kilo og jeg brugte str. 44 i bukser”, husker Annika, der i dag igen kan hoppe i en str. 36.

Fra BMI 37 til 24
Siden ulykken i maj, har Annika fået endnu et par mærkedage i kalenderen: Ikke alene er hun blevet mor til en dejlig pige i september, hun valgte også at komme de mange kilo til livs, da hun  fik en gastric bypass.

”Jeg har ikke fortalt så mange, at jeg har fået en gastric bypass, men jeg er utrolig glad for, at jeg valgte at få operationen”, siger Annika, som selv har betalt de 77.000 kr., som operationen på Mølholm kostede.

Et par måneder efter operationen havde 29-årige Annika allerede tabt 11 kilo. ”Især min hud på maven var begyndt at hænge. Gennem en veninde havde jeg hørt om bailine. Og da jeg med egne øjne havde set, hvor godt behandlingerne virkede på hende, tænkte jeg: ’det må være pengene værd’, og jeg tog kontakt til bailine ”.

I starten kom Annika i klinikken to gange om ugen, men efter et par måneder blev det til blot én gang om ugen.

”Behandlingerne hjælper ikke kun på at reducere i cm og stramme min løse hud op, behandlingerne giver mig også langt færre smerter i nakke og ryg. Siden jeg startede i bailine har jeg ikke haft behov for at tage smertestillende piller”, siger Annika, som er gået fra et BMI på 37 til 24 – og dermed normalvægtig.

”Siden jeg begyndte hos bailine har jeg reduceret intet mindre end 177 cm – målt 11 steder på kroppen, bl.a. bryst, lår, talje og arme. Jeg er virkelig glad for at komme i bailine. De 24 minutter på briksen, er for mig som to timers motion, samtidig er det velvære – jeg slapper dejligt af, får fornyet energi og færre smerter i nakke og ryg”,
slutter Annika Grandt Madsen, der i dag vejer 65 kilo og føler sig som født på ny.

Book en prøvebehandling