bailine – mit mirakel

Jeg er blevet opfordret til, at fortælle om mine positive erfaringer hos bailine, så andre der måske har de samme problemer, som jeg, kan drage nytte heraf.

Mine helbredsproblemer startede for flere år siden, hvor jeg var ansat i hjemmeplejen. Det var et hårdt og opslidende job. I 1996 blev jeg påkørt, af en bil, mens jeg cyklede. Dette gjorde at jeg ikke fik brugt mine muskler så meget, så jeg fik problemer med ømme og stive muskler. Jeg kunne mærke, at min krop langsomt blev mere stiv. Efter flere undersøgelser fandt man ud af, at jeg havde fibromyalgi, som er en form for muskelgigt. Senere fik jeg også problemer med mit bindevæv, som igen gav mig problemer med stive og fastlåste muskler. Oven i dette blev det konstateret, at mine sener i benene var for korte, så jeg havde tiltagende gangbesvær.

Det var trættende og opslidende, at få konstateret så mange ting på så kort tid.

Da jeg startede hos bailine, var det ikke for at tabe mig. Jeg havde ikke lige tænkt, at mine lår skulle være mindre i omkreds, men en bekendt havde fortalt mig om bailine og, hvordan man fik styrket sine muskler. På det tidspunkt var jeg så gangbesværet, at jeg næsten udelukkende bevægede mig rundt med krykker. Jeg havde svært ved at gå på trapper og komme ind og ud af bilen. – Og min mor holdte stor fødselsdagsfest, og jeg der elsker at danse, kunne slet ikke danse.

Jeg har virkelig oplevet mirakler hos bailine. Selvfølgelig fjernede behandlingerne ikke smerterne, som medicin gør, men jeg kunne langsomt bevæge mig frit igen. Det gav mig meget af min livskvalitet tilbage, da jeg efter et stykke tid kunne gå uden krykkerne.

Jeg får også behandlinger hos en almindelig fysioterapeut, svømmefysioterapi og ride fysioterapi. Disse behandlinger hjælper mig også, men det er bailine der gør den største forskel, det fik jeg bevist, da bailine på grund af malerarbejde, havde lukket i en periode. I den periode gik jeg stadig til mine andre behandlinger, men jeg mærkede hurtigt stivheden komme tilbage i musklerne. Jeg mærker hurtigt på min krop, når jeg ikke har mulighed for at kommer til bailine i en periode.

Hvis du kan genkende dig selv i noget af det jeg har fortalt (Gud forbyde, at du kan genkende det hele), er det virkelig en god idé at begynde hos bailine. Bare prøv de første 10-15 behandlinger og du vil ikke være i stand til at undvære det. bailine er også et godt alternativ, hvis du gerne vil tabe dig eller reducere omkredsen på bestemte dele af din krop.

Det giver virkelig en livsglæde og energi. – Man bliver så glad når man kommer derned. Alle er utrolig venlige og smilende, de har 100 % overskud til at hjælpe dig med, lige præcis, det du har behov for.

Yvonne Thomsen

Book en prøvebehandling