Bente fik konstateret fibromyalgi

Livskvalitet – trods smerter

 

I 2006 fik Bente Knudsen konstateret fibromyalgi i bækkenet, rygsøjlen og i skuldrene. Den smertefulde sygdom betød, at hun måtte opgive sit job, og året efter fik hun tilkendt førtidspension.

 

Smerterne er desværre ikke blevet bedre med årene. For halvandet år tid siden begyndte nervesmerterne også at stråle ned i benene.

 Den 4. marts 2010 er en dato, som Bente Knudsen altid vil huske. Det var nemlig dagen, hvor hun fik den første smertebehandling hos bailine.

”Lige siden dengang er jeg kommet hos bailine én gang om ugen. Jeg mærker så tydeligt forskellen, når jeg har fået en behandling, der både smertelindrer og går i dybden – helt ind i muskulaturen”, forklarer Bente, og fortsætter:
”Behandlingen bevirker også, at jeg føler mig mere afslappet, jeg får mere energi og bliver mere glad, men også træt på den gode og positive måde. Jeg føler, at min krop har været i brug – som havde jeg trænet i et fitnesscenter, hvilket jeg slet ikke kan”.

Den ugentlige behandling hos bailine er blevet så fast et holdepunkt i Bentes liv, at hun kalder hver torsdag for ’min dag’.

”Hver eneste uge ser jeg frem til ’min dag’ – til den smertelindring, som behandlingen giver mig, og ikke mindst den livskvalitet som behandlingerne hos bailine har givet mig”, slutter Bente Knudsen, mens hun kigger i kalenderen og ser frem til det snart er torsdag igen.

 

Book en prøvebehandling