Piskesmæld og bækkenløsning ændrede Mias liv – hun havde dagligt mange smerter

 

Et helt nyt liv

En trafikulykke ændrede med ét Mia Andreasens liv for snart 27 år siden. Ulykken forårsagede nemlig både piskesmæld og bækkenløsning for den dengang 35-årige kvinde.

Trods mange behandlinger hos en fysioterapeut og en kiropraktor, fik hun hun kun flere smerter, og hun oplevede bl.a. fibromyalgi, væskeophobning i kroppen og kramper i hele venstre side – fra fingerspidsen til tåspidsen. Smerterne forsøgte hun også at dulme med gigtmedicin og smertestillende piller, som har været en del af hendes liv igennem mange år – og i store doser.

”Før jeg påbegyndte smertebehandlingsforløbet hos bailine kunne jeg hverken cykle eller danse – kun gå korte ture på 300 meter. Nu kan jeg snildt cykle 20 km, danse og gå 11-12 km”.

Fra et liv med daglige smerter fra morgen til sengetid, havde Mia svært ved at tro, at hun nu kunne vågne op uden smerter. Så en dag spurgte hun sin mand ”Er jeg levende?”. Han var naturligvis forundret over konens spørgsmål og han svarede: ”Ja, selvfølgelig. Hvorfor spørger du?”. ”Fordi Johannes Møllehave siger, at hvis man ikke har ondt om morgenen, når man står op, er det fordi man er død”. Hvortil Mia mands sagde: ”Nej, skat. Du ER levende!”.

”Det er så fantastisk ikke at have smerter længere. Jeg har fået et helt nyt liv”, siger Mia Andreasen, og slutter: ”Jeg fortsætter hos bailine, da behandlingerne er smertelindrende samtidig med, at de træner mine muskler”.

 

Book en prøvebehandling