Hvad sker der, når klienten kommer til klinikken?

Når du kommer til prøvetimen, bliver du modtaget af en terapeut. Du kommer ind i din egen private kabine. Terapeuten taler med dig om dine mål og ønsker. Derefter klæder du dig af, men beholder undertøjet på og bliver vejet og målt. Det er nødvendigt for at kunne give dig en så nøjagtig figuranalyse som muligt.

Efter vejning og måling er det tid til at prøve elektrotræning. Du lægger dig på en briks, terapeuten anbringer elektroderne på din krop og starter programmet. Hun er hos dig, indtil alle elektroderne er aktiveret og tjekker, at alt fungerer, som det skal. Der bliver sat en CD på, som du skal høre. Den fortæller mere om, hvad bailine kan tilbyde dig og lidt om, hvad du kan forvente dig af programmet fremover.

Simulatorprogrammet for prøvetimen er det samme for alle klienter. Det indeholder elementer fra mange forskellige programmer. Når du kommer tilbage til den efterfølgende behandling, vil du få et program, der er specielt tilpasset dig og din figurtype. Selve elektrotræningen tager ca. 30 min. Du kan selv regulere styrken og intensiteten hele tiden, sådan at det er mest behageligt for dig.

Mens du ligger i simulatoren, laver terapeuten en færdig figuranalyse på datamaskinen. Efter behandlingen får du tid til at studere analysen. Den viser blandt andet vægt, centimetermål og fedtprocent og fortæller, hvad du kan opnå, og hvor lang tid det vil tage. På den måde kan du tage stilling til, hvor mange behandlinger du behøver samt få en oversigt over, hvad det kommer

til at koste. (ønsker du en prøvebehandling i forbindelse med smertelindring er den lidt anderledes. Når du bestiller en prøvebehandling skal du informere terapeuten om, at det er smertelindring du ønsker)

 

Hvad er dine forbedringsområder?

De fleste kvinder ønsker sig en flot krop. Du spiser kun lidt for at holde vægten men bemærker, at du ser helt anderledes ud, selv om vægten er den samme, som da du var 17 år. Og hvad hjælper det at gå ned i vægt, når det kun kan ses på ansigtet, mens maven og lårene alligevel er store? Uheldigvis er det ofte sådan, at du under en slankekur taber dig på de områder, hvor du helst ikke vil. På andre områder får du dårlige eller ingen resultater. Hos bailine kan du selv vælge, hvilke forandringer du vil have.

Fedtvævet i og på kroppen er aldrig jævnt fordelt. Nogen samler fedtet på hofterne og maven, andre på lårene og bagdelen. Efterhånden, som man bliver tykkere, bliver kroppen en karikatur af den mere slanke figur. En, som har tendens til at samle vægten på maven, vil tage mere på der end på andre steder af kroppen.

Du kan lægge din kost om og holde øje med, at du taber kropsfedt og ikke kun kropsvægt.

Kombineret med bailinetræning, der specielt rettes mod dit ”problemområde”, vil du nå de mål, du ønsker for din figur. Det bedste af alt: Du vil holde vægten og formen i længere tid.