Det kan være svært at tage det første skridt til vægttab

Vores elektrotræning sætter gang i fedtforbrændingen, aktiverer musklerne og sætter gang i blodomløbet – nemt og behageligt.
Under behandlingen, ligger du og lytter til mentaltræning, der forbereder dig på vægttab, nye vaner – og kostvejledning.

Du kan få hjælp til:

  • at komme af med overflødige kg.
  • få en fladere mave,
  • få fastere arme-, lår og bagdel

– vi støtter dig hele vejen til målet.

Bailine er til dig, der er ung, midt i livet, ældre.

 

 

Tab dig – og hold vægten i fremtiden

Hvis du før har været overvægtig, har du måske fundet ud af, at det er endnu vanskeligere at holde vægten efter vægttab, end det er at tabe sig.

Det er frustrerende at tage på i vægt efter vægttab, noget som Bailine kan hjælpe dig med at undgå, så dem, der har reduceret vægten, beholder deres idealvægt permanent.

 

Det er nødvendigt at ændre livsstil

Ingen må tro, at fedme kan behandles ved hjælp af en diæt, på samme måde, som man kan tage en pille mod hovedpine.  For at blive slank for altid, skal man lave om på ens vaner og ikke kun på vægten. Det er din nye livsstil der gør, at du bibeholder vægten.

bailine har et opfølgningsprogram der gør, at det er effektivt at vedligeholde vægttabet.

 

Bestil tid til en prøvebehandling

Vi tilbyder en prøvebehandling (tilbydes ikke til ansigtsbehandling og lymfedrænage) , hvor vi finder ud af hvordan vi bedst kan behandle og hjælpe.

 

 

“Jeg var blevet ked at mit eget spejlbillede, og tog en beslutning om min kropsfacon og vægt skulle ændres. Jeg fandt frem til, at bailine ville være det helt rigtige for mig. Sammen med bailines behandlinger og kostvejledning, er jeg blevet mere glad og smilende, og en slankere udgave af mig selv”. Joan Christensen, 38 år.

 

Bailine garanterer resultater

Hvis du ikke opnår de resultater, vi skriftligt er blevet enige om, får du dine penge tilbage.