Drømmer du om at få egen virksomhed?
Har du en sund indstilling?
Vil du gerne hjælpe andre mennesker?

Bliv en del af en franchisekæde med et bagland, der altid står klar til at hjælpe dig.

Du kan blive en del af en spændende kæde, der gennem mange år har skabt succes i Skandinavien, med 14 klinikker i Danmark og 30 i Norge. Vores franchisetagere har et helt særligt sammenhold, en indstilling og en vilje der kan og vil.

Du drømmer om at  blive selvstændig og skabe dig en hverdag, hvor du selv sætter dagsordenen. Du har mod og lyst til at blive udfordret i en spændende branche, der er i en rivende udvikling og hvor service, engagement og  godt købmandsskab er nøgleordene, for at skabe øget salg og vækst.

Vi forventer du er seriøs, loyal og indstillet på at arbejde hårdt for at opbygge og vedligeholde din klinik.

bailine elektrotræning
Vi behandler personer, der har brug for hjælp til: Vægttab, kostvejledning, motivation, smertelindring, muskeltræning, genoptræning, lymfedrænage, ansigtsbehandling og velvære.

Baggrund og uddannelse
Mange bailine terapeuter kommer med en erfaring fra det sundhedsmæssig område. (Vi kræver ikke, at du kommer med en bestemt baggrund eller erfaring, da du vil få den nødvendige oplæring hos os). Alle franchisetagere får en grunduddannelse som bailineterapeut, der består af både teori og praktik.

Kan du sige JA til nogle af nedenstående punkter?

 • Du er energisk, passioneret og har et højt aktivitetsniveau.
 • Du brænder for at levere professionel rådgivning og betjening af dine kunder.
 • Du arbejder selvstændigt, men sætter samtidig pris på samarbejde og erfaringsudveksling med medarbejdere/kollegaer andre forretningsindehavere.
 • Du har lysten til at skabe dine egne resultater.
 • Du kan lede og drive en selvstændig klinik.
 • Du har erfaring med forretningsopbyggelse og drift, formår at opbygge og vedligeholde en økonomisk sund forretning.
 • Du kan sælge og gennemføre salgsaktiviteter.
 • Du formår at skabe god kontak og samarbejde med andre mennesker.
 • Har erfaring fra det sundhedsmæssige område, herunder fysisk træning, tidligere instruktør i fitnesscenter, sygeplejerske, kost- og ernæring, personlig træning eller lign.

Klinik på attraktive vilkår
Du får mulighed for at åbne en klinik på attraktive vilkår, skabe en god forretning gennem et professionelt kædesamarbejde. Du får oplæring og støtte i forbindelse med din opstart af klinik og i takt med du udvikler og driver den, fortsætter vi med at give dig seriøs sparring.

Kæden har egen markedsføringsafdeling, der udarbejder en startpakke ved opstart. Du kan altid trække på kvalificeret knowhow og få støtte til din markedsføring.

Som forretningsindehaver er det selvfølgelig en forudsætning, at du kan stille en form for sikkerhed, primært til en mindre driftskredit og du har en sund privatøkonomi.

Grib denne unikke mulighed og start som franchisetager hos bailine.

Download mere info  – KLIK her

Udfyld og send denne formular – vi vil glæde os til at høre fra dig:   

   

   

  Eller kontakt Johnny Heidum på jh(at)bailine.dk eller tlf. 86 43 84 00

   

  Jeanette er indehaver af bailine klinikken i Ringsted. Hun har været med siden 2015 🙂