Er du plaget af smerter?

Måske er bailines elektrotræning løsningen for dig? Mange kunder benytter bailines elektrotræning til smertelindring og for at få en fysisk stærkere krop. De kan typisk have gigt- fibromyalgi- ryg/-, nakke og skuldersmerter, hælspore eller sygdomme i bevægeapparatet der gør, at de ikke selv kan træne. De forskellige styrker i programmerne sørger for, at utrænede muskler ikke overbelastes.

Under træningen ligger du og slapper af. Elektrotræning træner musklerne på en skånsom måde, udskiller kroppens affaldsstoffer  og øger blodcirkulationen. Træningen stimulerer musklerne, så de øger i masse og styrke.

Har du en dagligdag med smerter, hvor en stærkere muskelmasse kan gøre en forskel , så snyd ikke dig selv for at prøve en bailine behandling.

Elektrotræning er også velegnet til genoptræning/træning af musklerne efter sygdom eller skade.

 

 

Bestil tid til en prøvebehandling.

Vi tilbyder en prøvebehandling (tilbydes ikke til ansigtsbehandling og lymfedrænage) , hvor vi finder ud af hvordan vi bedst kan behandle og hjælpe.

 

“Jeg begyndte at få smerter i min skulder i forbindelse med mit arbejde som social- og sundhedshjælper. Det endte med sygemelding, søvnløse nætter og en del smertestillende piller. Jeg modtog behandling forskellige steder, med intet hjalp. Jeg blev anbefalet at prøve bailines smertelindring. Det er det bedste og mest fantastiske jeg længe har prøvet. Jeg er nu smertefri og kan sove om natte, og tager ikke længere smertestillende. Bailine blev min redning”. Kærlig hilsen Marianne.