Bailine Nykøbing Falster

Jeg hedder Lilian Oldrup, og det er mig du møder, når du kommer i bailine Nykøbing Falster.

Jeg er uddannet bailineterapeut, yogalærer, coach og har flere kostrelaterede uddannelser. Inden jeg overtog bailine Nykøbing Falster, arbejdede jeg som skolelærer, coach og havde mit eget yogastudio, hvor jeg primært underviste i yin yoga.

I Bailine Nykøbing Falster tilbydes du ud over de almindelige bailinebehandlinger også ansigtsbehandlinger, samt behandlinger i infrarødt saunatæppe. De infrarøde stråler er gode for kredsløbet, fedtforbrænding og reducerer stress.

Jeg håber, at du vil nyde alle dine behandlinger her i klinikken, og at du vil opnå det resultat, som du ønsker. Jeg vil gøre mit til at give dig en god oplevelse hver gang, og hjælpe dig til at nå dine mål.

Hvis du vil høre, hvad bailine kan gøre for dig, er du meget velkommen til at ringe og få en snak.

Du kan ringe på telefonnummer 5485 5050, skrive til nykoebingf@bailine.dk eller komme forbi klinikken til en snak om, hvad bailine kan gøre for dig.

Alle, både mænd og kvinder over 18 år, er velkomne.

.

Klinikken tilbyder:

Åbningstider:
Mandag: 08:00 – 12:00
Tirsdag, onsdag og torsdag: 7:00 – 10:00 og 13:00 – 18:00
Fredag: 08:00 – 12:00

Adresse:
Frisegade 18B
4800 Nykøbing Falster

Tlf.: 54 85 50 50
nykoebing@bailine.dk

Hvis du får behov for at ændre din aftale eller aflyse, bedes du kontakte klinikken senest dagen før den planlagte tid. Ved aflysning efter denne frist, vil der blive opkrævet betaling for behandlingen.

Følg os på:
Facebook
Instagram

Send os en besked