Har du brug for hjælp til at gå ned i vægt?

Tab dig – og hold vægten i fremtiden

Hvis du har været overvægtig, har du måske fundet ud af, at det er endnu vanskeligere at holde vægten efter vægttab, end det er at tabe sig.

Mange bruger en masse tid, energi for at slippe af med overflødige kg. Men uanset hvor hårdt de prøver, og hvor stor succes de har til at begynde med, så viser statistikker, at 95 procent af alle overvægtige, tager de tabte kg på igen efter et par år.

Det er frustrerende at tage på i vægt efter en slankekur, noget som Bailine kan hjælpe dig med at undgå, så dem, der har reduceret vægten, beholder deres idealvægt permanent.

 

Det er nødvendigt at ændre livsstil

Ingen må tro, at fedme kan behandles ved hjælp af en diæt, på samme måde, som man kan tage en pille mod hovedpine.  For at blive slank for altid, skal man lave om på ens vaner og ikke kun på vægten.

Hvis en slankekur er noget du “begynder” på ligger det allerede i tankegangen, at det er noget du før eller senere også har tænt at “slutte med”. Det er din nye livsstil der gør at du bibeholder vægten.

Der er mange mådet at nå et mål på, så vi starter med at undersøge hvad der passer bedst til dig. Spiser du mange søde sager eller store måltider, eller spider du godt men bevæger dig for lidt. Trives du med at spise om aftenen, sammen med andre eller alene. Dette og meget andet må vi finde ud af, da det er som med alt andet, at jo mere vi ved om disse ting, desto nemmere er det at finde den rigtige løsning. Derefter bliver vi enige om mål, og gerne delmål.

bailine har et opfølgningsprogram som gør, at det er effektivt at vedligeholde vægttabet. Det er derfor vigtigt at du fortsætter i bailine – også efter du har opnået de ønskede resultater. Du skal ikke gå så ofte, som da du skulle tabe dig, og du vil stadig få fordelene som VIP kunde i bailine.

 

Gratis prøvebehandling

Start dit forløb hos bailine med en GRATIS og uforpligtende prøvebehandling, så du kan prøve, om bailines behandlinger er noget for dig, inden du starter på et forløb.

 

Bailine garanterer resultater – se Bailine boken

Hvis du ikke opnår de resultater, vi skriftligt er blevet enige om, får du dine penge tilbage.

 

 

 

TIL TOPPEN ?