Er du plaget af smerter?

bailine kan hjælpe med at lindre dine smerter

Løsningen kan være bailine´s elektrotræning.
Har du en sygdom i dit bevægeapperat og er dine slidte led pakket ind i dårlig muskelmasse, så er det som at sidde på en luftpude uden luft.

Vi hjælper mange til en hverdag med færre smerter og god energi. Kunder med gigt- discus – fibromyalgi – osteoporose (knogleskørhed), inkontinens og andre relaterede lidelser.

Du kan sammenligne dårlige muskler, med et dårligt murværk , det bærer ikke ordentlig .

 

Hvorfor kan bailine elektrotræning hjælpe dig?

Fordi vores træningsprogrammer øger hver muskel i tykkelse og i styrke, da stimuleringen af musklen hele tiden gentages i vores 24 min programmer. Du slapper af og vores elektrotræning klarer din muskelopbygning og øger din forbrænding og sætter gang i de fedt reducerende enzymer.

Mange kunder bruger vores behandlinger som smertelindring og for at få en fysisk stærkere krop. De kan typisk have gigt- fibromyalgi- ryg og nakke smerter, generelt sygdomme i bevægeapperatet som gør, at de ikke selv kan træne. En bailine behandling er mild og skånsom så utrænede muskler ikke overbelastes.

Har du en dagligdag med smerter, hvor en stærkere muskelmasse kan gøre en forskel , så snyd ikke dig selv for at prøve en bailine behandling, de hjælper mange op på toppen.

 

bailine kan være en hjælp til dig med:

Behandling af gigt
• Fibromyalgi
• Sclerose
• Nervebaneskader
• Nakke/skulder/ryg smerter
• Muskelspændinger
Inkontinens

 

 

 

TIL TOPPEN ?