bailine Randers

Dorte Heidum
Kunde referencer
Prøvebehandling

 

 

Bailines elektrotræning “vækker” dine muskler og kan give dig motivation til at blive mere aktiv – delvis fordi du bliver mere bevidst om musklerne i hele kroppen. Du kan selv bestemme, hvor på kroppen du vil arbejde mest – uanset om det er ryg, skulder, mave, bagdel, lår eller arme.
Det er bare at komme i gang 🙂

Kontakt os i klinikken eller på tlf. 86 41 80 44 og få den første behandling til reduceret pris, inden du beslutter dig.

 

Jeg hedder Dorte Heidum og jeg er indehaver af bailine i Randers.

Som sundhedsassistent og bailine-terapeut i over 25 år har jeg et indgående kendskab til en sund og virkningsfuld træning af kroppen. Derfor lægger jeg vægt på, at alle der kommer i klinikken, får en professionel rådgivning og sikrer mig, at de behandlinger man skal igennem, er tilpasset din krop.

 

Kropsbehandling:

Første gang du kommer på klinikken, tager vi en snak om, hvad dit mål er, og vi finder i fællesskab frem til den behandling, som kan give de ønskede resultater. Takket være bailines unikke koncept, der består af muskelstimulation med elektrodebehandling, seriøs kostvejledning og mental træning, vil du allerede efter få behandlinger kunne både se, måle og føle resultater.

 

Ansigtsbehandling:

Elektronisk ansigtsbehandling, hvor vi ved hjælp af vores træningssimulator kan reducere rynker, poser under øjnene og dobbelthager, samt opstramme huden i ansigtet. Bailines ansigtsbehandling giver en  pænere og glattere hud, samt et større velvære. Ansigtsmuskulaturen stimuleres til at sætte  gang i de naturlige processer, og med bailine princippet sker det følsomt og naturligt gennem eletromassage

 

Smertebehandling:

Vi øger kroppens muskelaktivitet ved hjælp af elektroterapi, der påvirker både muskler og nervesystem. Behandlingen får musklerne til at arbejde, og det giver mere styrke i musklerne.

 

Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

Venlig hilsen
Dorte Heidum,
bailine i Randers

Åbningstider

Mandag 08.30-18.00
Tirsdag 08.30-18.00
Onsdag 08.30-18.00
Torsdag 08.30-18.00
Fredag 08.30-14.00 (efter aftale)

Kontaktinfo

Adresse: Dytmærsken 12, 1.tv.
8900 Randers C
Telefon: 86 41 80 44
Ejer: Dorte Heidum
Mail: randers@bailine.dk

Klinikken tilbyder:

Kostvejledning
Figuranalyse
Motivation
Bailine Imotion
Vægttab
Ansigtsbehandling
Smertelindring
Infrarød sauna
Lymfedrænage
Læs mere om hvordan Bailine virker - KLIK her